Povestea care bate filmul este următoarea! Scott Sherwood, în vârstă de 50 de ani, a apărut în filmele pentru adulți sub numele secret de Aaron Cage. Elevii săi de la Colegiul Peacehaven sunt cei care au decriptat viața și „cariera” secretă a profesorului lor și au început să scoată la iveală poze ale acestuia, potrivit informațiilor dailystar.co.uk.

Din momentul în care adolescenții au descoperit aceste informații despre profesorul lor de matematică, au început imediat să-l bârfească și să vorbească, mai ales pe rețelele de socializare, despre cariera lui secretă.

O adolecentă, prima reacție despre proful de mate, star porno!

O elevă a comentat la un video postat pe YouTube de Aron Cage: ”Acesta este profesorul meu de matematică, numele lui real este Scott Sherwood. Sunt speriată”, a scris adolescenta.

Scott nu s-a mai prezentat la locul muncă de muncă de când s-a produs acest incident, potrivit informațiilor MirrorOnline. Veștile despre profesorul-actor au început să circule rapid printre elevi.

Părinții, nemulțumiți de deciziile colegiului

În timp ce copiii au rulat informațiile, în special, în mediul online, scoala nu a anunțat nimic despre acest subiect sensibil și controversat. Ceea ce a declanșat nemulțumirea oărinților care sperau ca toate aceste informații să le afle de la conducerea școlii și nu de la copiii lor.

Tag-uri:
filme XXL, scandal, colegiu, profesor, matematica


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/prof-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/prof-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Povestea care bate filmul este următoarea! Scott Sherwood, în vârstă de 50 de ani, a apărut în filmele pentru adulți sub numele secret de Aaron Cage. Elevii săi de la Colegiul Peacehaven sunt cei care au decriptat viața și „cariera” secretă a profesorului lor și au început...

Preluat de la EVZ