Ponta spune că a avut o astfel de solicitare din partea lui Barroso, dar precizează că această cerere era către președintele interimar, Crin Antonescu, cel care a promis public că nu va face grațieri cât timp îi ține locul lui Traian Băsescu, suspendat la acel moment.

„Domnul Adrian Năstase știe că grațierea individuală se acordă de către Președinte ( Primul Ministru sau Guvernul nu au niciun rol)! A existat într-adevăr o solicitare din partea Comisiei Europene că în perioada în care Băsescu a fost suspendat să nu se acorde gratieri individuale ( pentru că s-a spus la Bruxelles de către oamenii lui Băsescu că acesta era adevăratul motiv al suspendării!) Crin Antonescu a anunțat și public că nu va face gratieri cât este interimar și exact asta a făcut!”, a spus Victor Ponta, pentru Știripesurse.

Iată declarația lui Adrian Năstase. „Raportul MCV era planificat să apară pe 16 noiembrie 2012 înaintea parlamentarelor. Aşa se explică dosarele din zona PSD-ului care să inflameze opinia publică. Jose Manuel Barroso i-a dat lui Ponta o listă prin care îi erau interzise graţierile individuale. Jose Manuel Barroso ne dă lecţii de anticorupţie şi s-a dus la o bancă de investiţii care a creat o grămadă de nenorociri. Aici au fost interesele lui Băsescu, ale celor din Servicii. S-au ajuns la sentinţe prin utilizarea unor complete de execuţie. Judecătorii din complete erau puşi de Traian Băsescu”.

Tag-uri:
ponta, raspuns, gratiere, nastase, crin antonescu, presedinte, gratieri


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-992.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-992-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Ponta spune că a avut o astfel de solicitare din partea lui Barroso, dar precizează că această cerere era către președintele interimar, Crin Antonescu, cel care a promis public că nu va face grațieri cât timp îi ține locul lui Traian Băsescu, suspendat la acel moment. „Domnul Adrian Năstase știe...

Preluat de la EVZ