Documentul a fost aprobat cu 80 de voturi pentru şi 11 împotrivă, în condiţiile în care erau necesare cel puţin 80 de voturi pentru a trece iniţiativa, scrie Mediafax.

Rezolvarea acestei probleme reprezintă o cerinţă fundamentală pentru Kosovo din partea Uniunii Europene în vederea obţinerii dreptului la călătorii fără viză în statele membre.

Partidul de opoziţie a protestat vehement împotriva acestei decizii şi susţine că, în urma votului, Kosovo a pierdut o parte din teritoriu. Majoritatea experţilor internaţionali au respins însă această ipoteză.

Tag-uri:
kosovo, granita, muntenegru, linie, problema, UE, aderare


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1002.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1002-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Documentul a fost aprobat cu 80 de voturi pentru şi 11 împotrivă, în condiţiile în care erau necesare cel puţin 80 de voturi pentru a trece iniţiativa, scrie Mediafax. Rezolvarea acestei probleme reprezintă o cerinţă fundamentală pentru Kosovo din partea Uniunii Europene în vederea obţinerii dreptului la călătorii fără...

Preluat de la EVZ