Mircea Diaconu a vorbit în emisiunea „Sinteza Zilei” despre apariția sa pe listele negre prezentate la Antena3.

Un nume de pe „LISTA NEAGRĂ” face DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE. „Suntem prea mici. E clar că doamna Macovei a dat…”

„N-am știut că sunt așa de important, îmi dă o satisfacție neagră, sunt onorat că sunt pe aceeași listă cu Iohannis. Au trecut ani și am scăpat cu viață. Este monstruos ce s-a întâmplat, multă lume croșetează de unde au pornit.

Părerea mea este că de aici. Erau 500 de primari care se aflau în aceeași situație ca Iohannis, iar dânsul a avut șansa să fie pe listă pentru că l-au propus la prim-ministru. Deci avea greutate și conta pe listă. Altfel, era unul dintre primari. Erau peștii mari și erau arătați ca un fel de premii. Uitați-vă la bugetele structurilor începând din 2005 încoace. Nu poți să obții creșteri bugetare uriașe decât cu jertfă de sânge”, a declarat europarlamentarul.

Noi DEZVĂLUIRI INCENDIARE în legătură cu „LISTA NEAGRĂ”! BOMBA SERII: Klaus Iohannis

Miercuri seara a fost prezentată o nouă listă. Unul dintre politicienii vizați este și Mircea Diaconu pentru conflicte de interese, Alistar Theodor Victor, Ecaterina Andronescu. Surpriza serii a venit când Gâdea a dezvăluit că și Klaus Iohannis a fost trecut pe lista respectivă.

NUME GRELE bifate pe „LISTA NEAGRĂ”. Unde a ajuns DOCUMENTUL de la Comisia Europeană. DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE!

Prima LISTĂ NEAGRĂ…

Reamintim că Mihai Gâdea a prezentat, duminică, la ”Sinteza Zilei”, o primă listă care arată ingerințe ale Comisiei Europene în justiția din România. Documentul este datat 10.10.2012, adresat Guvernului României și prezintă o listă de cerințe, în legătură cu MCV.

Sunt 21 de puncte, iar la punctul 20 se cere o scurtă descriere a situației curente și să se stabilească pașii următori pentru cazurile de înaltă corupție și care îi cuprind pe: Gheorghe Copos, Adrian Năstase, Șerban Brădișteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remeș, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu, Tudor Chiuariu. Cererea este una imperativă, susțin jurnaliștii Antena3.

Tag-uri:
mircea, diaconu, scandal, liste, negre, reactie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1054.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1054-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Mircea Diaconu a vorbit în emisiunea „Sinteza Zilei” despre apariția sa pe listele negre prezentate la Antena3. Un nume de pe „LISTA NEAGRĂ” face DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE. „Suntem prea mici. E clar că doamna Macovei a dat...” „N-am știut că sunt așa de important, îmi dă o satisfacție neagră, sunt onorat...

Preluat de la EVZ