Președintele României i-a transmis un mesaj de felicitare lui Vladimir Putin, în care a evocat și stadiul relațiilor dintre cele două state. „Pe această cale, țin să vă asigur că rămân încrezător cu privire la beneficiile dezvoltării relațiilor dintre statele noastre pe baze pragmatice și predictibile, prin dialog constructiv și în conformitate cu principiile și normele de drept internațional”, arată în mesajul Președintelui României, potrivit Libertatea.

Săptămâna aceasta, Kremlinul a publicat liste actualizate cu liderii mondiali care l-au sunat pe Vladimir Putin pentru a-l felicita. Printre aceștia se numără președintele Bulgariei, al Cehiei, premierul Ungariei, dar și cancelarul Angela Merkel. Unii dintre ei l-au contacat pe liderul rus chiar a doua zi după alegeri, mai scrie Libertatea.

Voci din societatea civilă și de pe scena politică critică decizia premierilor și președinților de a-l felicita pe Putin, întrucât, și de data aceasta, scrutinul din Rusia a fost marcat de acuzații de fraudă, iar cursa electorală a fost considerată incorectă.

Tag-uri:
iohannis, klaus iohannis, mesaj felicitare putin, vladimir putin, putin presedinte


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1022.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1022-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Președintele României i-a transmis un mesaj de felicitare lui Vladimir Putin, în care a evocat și stadiul relațiilor dintre cele două state. „Pe această cale, țin să vă asigur că rămân încrezător cu privire la beneficiile dezvoltării relațiilor dintre statele noastre pe baze pragmatice și predictibile, prin dialog constructiv...

Preluat de la EVZ