ISU Prahova anunţă că focul s-a manifestat la un rezervor dezafectat în care se aflau reziduuri petroliere de păcură.

La fața locului s-au deplasat două mașini de pompieri și un echipaj SMURD, incendiul manifestandu-se pe o suprafata de aproximativ 100mp, scrie phonline.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii au intervenit, joi după-amaiză, pe platforma fostei rafinării Astra, situată în cartierul de sud al Ploieştiului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un rezervor cu o capacitate de 50 de metri cubi, în care erau depozitate reziduuri petroliere, respectiv păcură.

În momentul în care echipajele de pompieri au ajuns la faţa locului, flăcările se extinseseră pe o suprafaţă de o sută de metri pătraţi. Focul a fost stins în scurt timp, fără ca cineva să fi fost rănit.

În zona în care s-a produs incendiul se făceau lucrări de sudură, astfel încât una dintre cauzele probabile ale incendiului este o scânteie produsă de electrozii aparatului.

Tag-uri:
rafinaria, astra, ploiesti, incendiu, isu prahova


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1039.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1039-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
ISU Prahova anunţă că focul s-a manifestat la un rezervor dezafectat în care se aflau reziduuri petroliere de păcură. La fața locului s-au deplasat două mașini de pompieri și un echipaj SMURD, incendiul manifestandu-se pe o suprafata de aproximativ 100mp, scrie phonline.ro. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae,...

Preluat de la EVZ