Inaugurarea sistemului antibalistic al Alianței Nord-Atlantice din Polonia va fi amânată doi ani, până în 2020, a anunțat joi seară Ministerul polonez al Apărării, citat de site-ul agenției Reuters.

Din cauza unor probleme tehnice, inaugurarea sistemului antirachetă din Polonia va fi amânată doi ani, până în 2020, a comunicat joi seară Ministerul polonez al Apărării.

Potrivit instituției, Administrația de la Washington a anunțat că întârzierea lucrărilor la baza antibalistică din Redzikowo s-a produs din cauza companiei care construiește sistemul.

Componenta poloneză a sistemului antirachetă al NATO ar fi trebuit să devină funcțională în 2018.

Tomasz Siemoniak, fost ministru polonez al Apărării (membru al partidului de opoziție Platforma Civică), afirmă că amânarea reprezintă un semnal adresat actualului Guvern conservator de la Varșovia.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/inaugurarea-sistemului-antibalistic-nato-din-polonia-va-fi-amanata-doi-ani-47583.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/inaugurarea-sistemului-antibalistic-nato-din-polonia-va-fi-amanata-doi-ani-47583-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv