Fiica Simonei Gherghe tocmai a făcut un pas mare și a spus primul ei cuvânt, așa cum a anunțat chiar jurnalista, joi, pe rețeaua de socializare Instagram.

Ca în cazul oricărui copil, ambii părinți au stat cu sufletul la gură pentru a vedea ce va zice pentru prima dată micuța: „mama” sau „tata”? Simona Gherghe a dezvăluit pentru fanii ei că Ana Georgiana a spus „tata”, dar jurnalista nu are niciun motiv să se îngrijoreze.

În timpul unei ediții a emisiunii „Acces Direct”, prezentatoarea le-a arătat și telespectatorilor imaginile, iar, pentru câteva momente, fiica și-a eclipsat mama.

„Mama, da? Nu, glumesc, zice tata. O să spună şi mama la un moment dat. Mă laud şi eu cu ce am”, a glumit jurnalista.

A post shared by Simona Gherghe (@simgherghe) on Mar 22, 2018 at 8:19am PDT

Tag-uri:
Gherghe, Simona gherghe, fiica simona gherghe, instagram


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1063.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1063-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Fiica Simonei Gherghe tocmai a făcut un pas mare și a spus primul ei cuvânt, așa cum a anunțat chiar jurnalista, joi, pe rețeaua de socializare Instagram. Ca în cazul oricărui copil, ambii părinți au stat cu sufletul la gură pentru a vedea ce va zice pentru prima dată micuța:...

Preluat de la EVZ