Întrebată de jurnalişti dacă a primit un răspuns de la procurorul şef al DNA, Carmen Dan a spus că nu şi că Ministerul Administraţiei şi Internelor a trimis o nouă adresă.

“Noi am revenit cu o altă adresă către DNA şi am solicitat ce am solicitat şi în prima. Nu ne-a răspuns. Aştept ca DNA să dea un răspuns instituţional, cum de altfel procurorul şef al DNA a anunţat şi public”, a declarat, vineri, ministrul de Interne, potrivit informațiilor news.ro.

Mesajul șefei de la Interne în problema detașării politiștilor

După apariţia în spaţiul public a înregistrărilor prezentate de fostul deputat PSD Vlad Cosma, care îi acuză pe procurorii de la DNA Ploieşti că au falsificat probe în dosare, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat că a trimis către DNA o adresă datată 13 februarie cu privire la revocarea detaşării poliţiştilor judiciari care apar în înregistrări – comisarul şef de poliţie Iordache Mihai şi comisarul şef de poliţie Florea Gabriela.

Carmen Dan a spunea că a trimis acea adresă către DNA cu Poşta militară, precizările fiind făcute după ce procurorul şef al DNA a spus că nu a primit nicio solicitare de la MAI. Kovesi afirma că îi va da un răspuns ministrului Carmen Dan instituţional, după ce va citi o solicitare oficială, potrivit Rtv.net.

Tag-uri:
carmen, dan, kovesi, ministru, interne


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1048.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1048-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Întrebată de jurnalişti dacă a primit un răspuns de la procurorul şef al DNA, Carmen Dan a spus că nu şi că Ministerul Administraţiei şi Internelor a trimis o nouă adresă. 'Noi am revenit cu o altă adresă către DNA şi am solicitat ce am solicitat şi în prima. Nu...

Preluat de la EVZ