Anchetatorii au descins zilele trecute la peste 20 de adrese, cele mai multe din Constanța, în urma cărora au fost ridicați și duși la Tribunalul Constanţa, cu propunere de arestare preventivă, liderii temutului clan Săceanu, care își are cartierul general în Piața Chiliei. Aceștia ar fi înşelat și șantajat mai multe persoane care ar fi pierdut sume uriașe de bani la jocuri de nororc, în special barbut, după ce interlopii ar fi folosit zaruri măsluite.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Spynews, că alături de grupul din Constanța a fost ridicat de procurori și temutul Petre Ilie, zis Petre Geamănu, nimeni altul decât fratele celebrului Sandu Geamănu, cel care a comandat furtul mașinii lui Gigi Becali și care, momentan, are de executat o pedeapsă de 26 de ani, pentru crimă.

Petre era proaspăt eliberat din penitenciar, după ce a executat 11 ani pentru infracțiuni cu violență. Potrivit anchetatorilor, la scurt timp după eliberare, acesta s-ar fi asociat cu un anume Ninel, jucător împătimit de barbut, dar și cu un trișor „profesionist” în ce privește jocurile cu zaruri, după ce ar fi început să cutreiere țara în căutare de victime.

Tag-uri:
interlop, dna, saltat, audieri, santaj, camatar


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1005.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1005-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Anchetatorii au descins zilele trecute la peste 20 de adrese, cele mai multe din Constanța, în urma cărora au fost ridicați și duși la Tribunalul Constanţa, cu propunere de arestare preventivă, liderii temutului clan Săceanu, care își are cartierul general în Piața Chiliei. Aceștia ar fi înşelat și șantajat...

Preluat de la EVZ