18 trenuri care circulau între București și Constanța sau Tulcea, dar și între Ciulnița și Slobozia Veche vor fi anulate mâine din cauza vremii, anunță CFR Călători.

Potrivit CFR Călători, vineri vor fi anulate trenurile care circulau între București Nord – Constanța și retur, între București Obor și Fetești și retur, între București Nord – Tulcea și retur, între Tulcea și Medgidia, dar și între Ciulnița și Slobozia Veche și retur.

”Urmare avertizărilor meteo anunțate, circulația trenurilor de pasageri pentru perioada următoare se desfășoară în condiții de iarnă. Pe raza Sucursalelor din S-E țării s-a instituit Comandamentul de iarnă și echipele feroviare din unități (revizii, depouri, etc) sunt pregătite pentru intervenție în vederea asigurării condițiilor necesare desfășurării în siguranță a călătoriei cu trenul. În zonele afectate au fost retrase automotoarele și introduse locomotive diesel prevăzute cu pluguri pentru deszăpezire”, arată CFR Călători.

Pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate și vor să renunțe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziționate și neutilizate.

Joi seara intră în vigoare o avertizare cod portocaliu de ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută în municipiul București și în județele Caraș Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Argeș, Dâmbovița, Telorman, Giurgiu, Prahova, Buzău, Ialomița, Călărași, Brăila și Tulcea. Avertizarea expiră vineri la ora 15.00.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/18-trenuri-vor-fi-anulate-maine-din-cauza-vremii-47582.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/18-trenuri-vor-fi-anulate-maine-din-cauza-vremii-47582-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv