Vremea în România. Temperaturile vor fi negative noaptea şi dimineaţa în toată ţara, iar în cea mai mare parte a Moldovei şi ziua.

Pe parcursul zilei de miercuri (21 martie) aria precipitaţiilor se va extinde treptat dinspre sud-vest şi va cuprinde cea mai mare parte a ţării, iar în jumătatea de sud a teritoriului şi la munte, izolat, cantităţile de apă vor depăşi 10 – 15 l/mp, spun meteorologii, conform Agerpres.

În zona montană vor fi ninsori, iar în Munţii Banatului, Carpaţii Meridionali şi de Curbură se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent.

De asemenea, în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare şi, trecător, se va forma polei sau gheţuş, iar în restul teritoriului vor predomina ninsorile.

Tag-uri:
vremea, romania, temeperaturi, anm, meteo


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-904.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-904-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialVremea
Vremea în România. Temperaturile vor fi negative noaptea şi dimineaţa în toată ţara, iar în cea mai mare parte a Moldovei şi ziua. Pe parcursul zilei de miercuri (21 martie) aria precipitaţiilor se va extinde treptat dinspre sud-vest şi va cuprinde cea mai mare parte a ţării, iar în...

Preluat de la EVZ