Orban a spus că „din această cauză, guvernul Ungariei va susține doar noile regularizări privind emigrările, pentru a proteja granițele Europei”.

Această poziție se reflectă și în propunerile făcute de Ungaria către uniunea Europeană. Orban a mai adăugat că regulile curente erau concentrate mai mult pe distribuirea migranților.

„Nu trebuie să ne concentrăm pe distribuirea migranților”, a spus premierul. „O cotă obligatorie nu este în discuție și ar trebui să ne asigurăm că migranții ilegali nu pot intra în Ungaria și pe teritoriul Uniunii Europene”.

Orbán a spus că această viziune a câștigat din ce în ce mai multă tracțiune în Europa.

Pe un alt subiect, Orbán a remarcat poziția lui Weber ca figură principală în Uniunea Socială Creștină Bavară (CSU) și că Germania a jurat recent într-un nou guvern. “Este important pentru noi să menținem relații deosebit de bune cu germanii și în special cu bavarezii”, a spus Orbán, conform Dailynewshungary.

Tag-uri:
orban, premier, ungaria, europa, granite, migranti


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-936.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-936-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Orban a spus că „din această cauză, guvernul Ungariei va susține doar noile regularizări privind emigrările, pentru a proteja granițele Europei”. Această poziție se reflectă și în propunerile făcute de Ungaria către uniunea Europeană. Orban a mai adăugat că regulile curente erau concentrate mai mult pe distribuirea migranților. „Nu trebuie să...

Preluat de la EVZ