Trenurile InterRegio care circulă între București Nord – Constanța și retur fără oprire rămân anulate și miercuri, din cauza vremii. În Gara de Nord, la această oră trenurile nu au întârzieri.

Potrivit CFR Călători, miercuri sunt anulate trenurile IR 1581, IR 1582, IR 1587 și IR 1588 care circulă pe ruta București Nord – Constanța și retur fără oprire.

”Pasagerii pot călători pe această rută cu celelalte trenuri din programul de transport”, arată CFR.

În Gara de Nord, la această oră trenurile nu au întârzieri.

ANM a emis, marți, o informare meteo de ger, precipitații și polei, valabilă în toată țara de marți până joi dimineață. Vremea se menține deosebit de rece, cu valori termice mai scăzute, în general, cu 10 grade față de mediile climatologice specifice perioadei.

Se circulă îngreunat pe trei drumuri naționale și mai multe județene, din cauza inundațiilor

Circulația continuă să fie îngreunată pe trei drumuri naționale din Bacău, Buzău și Vâlcea, din cauza inundațiilor. Pe mai multe drumuri județene din Alba, Brașov, Buzău, Covasna, Galați, Harghita, Vaslui și Vrancea circulația rutieră este întreruptă.

Potrivit Centrului Infotrafic, nu există drumuri naționale cu circulația oprită din cauza vremii nefavorabile, însă se circulă în condiții de iarnă în aproape toată țara.

Din cauza revărsării unor cursuri de apă și a inundării părții carosabile, în continuare se circulă îngreunat în județul Bacău, pe DN12B, la ieșirea din localitatea Târgu Ocna către Slănic Moldova, în județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, în localitatea Măgura, la kilometrul 26+800 de metri și în județul Vâlcea, pe DN64, în localitatea Băile Olănești, la kilometrul 134.

De asemenea, ca urmare a inundării carosabilului, pe mai multe drumuri județene din Alba, Brașov, Buzău, Covasna, Galați, Harghita, Vaslui și Vrancea, circulația rutieră este întreruptă.

Traficul aerian se desfășoară în condiții normale, nefiind în prezent curse anulate.

De asemenea, toate cele 4 porturi – Constanța Nord, Constanța Sud Agigea, Midia și Mangalia – sunt deschise circulației, iar începând de miercuri dimineață a fost deschisă și bara Sulina, care pentru o perioadă de 24 ore a fost închisă, din cauza vântului puternic.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/trenurile-interregio-bucuresti-nord-constanta-si-retur-raman-anulate-din-cauza-vremii-47544.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/trenurile-interregio-bucuresti-nord-constanta-si-retur-raman-anulate-din-cauza-vremii-47544-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv