Trei tineri din municipiul Caracal se numără printre victimele accidentului produs în apropierea localității olandeze Helmond, microbuzul în care se aflau aceștia lovind frontal un autocamion.

Primarul din Caracal , Liviu Radu, a declarat că este vorba despre cei doi copii ai familiei Zâmbrea, un tânăr, o tânără și de soțul acesteia din urmă. În accident a fost rănită și soția tânărului.

”Este o tragedie pentru că din această familie Zâmbrea au murit băiatul, în vârstă de 24 ani și fata în vârstă de 26 de ani, soțul acesteia, iar soția băiatului este grav rănită. Toți provin din Caracal. Am trimis la familie un reprezentant, dar mi-au transmis că cei de la ambasadă și statul olandez se vor ocupa de înmormântare și de repatriere. Noi ne-am manifestat deschiderea în continuare pentru a-i ajuta, dacă au nevoie de ceva”, a declarat Liviu Radu.

El a adăugat că tinerii caracaleni nu plecaseră de multă vreme în stăinătate.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/trei-tineri-din-aceeasi-familie-printre-romanii-morti-in-accidentul-din-olanda-47545.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/trei-tineri-din-aceeasi-familie-printre-romanii-morti-in-accidentul-din-olanda-47545-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv