O echipă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Grupului de Nave împreună cu lucrători vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța și ofițeri ai Căpităniei Zonale Constanța, acționând în baza unei informaţii, a efectuat, în jurul orei 02.30, controlul specific asupra unei nave sub pavilion Sierra Leone, sosită din direcţia Kiato (Grecia).

În urma controlului efectuat asupra navei, echipa de control a descoperit peste 6000 pachete cu ţigări mărcile Elegance Full Flavor Nano, Elegance Max Lights, şi Elegance One Nano, de provenienţă Duty Free, potrivit Gărzii de Coastă. Marfa de contrabandă era ascunsă în camera de control combustibil și în cabinele a doi marinari sirieni, de 25, respectiv 21 de ani.

Echipa comună de control a ridicat, în vederea confiscării, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 42.000 lei, iar poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele celor doi cetăţeni sirieni dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Tag-uri:
Țigări de contrabandă, port, navă, Constanța, Garda de Coastă, polițiști


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-943.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-943-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
O echipă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Grupului de Nave împreună cu lucrători vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța și ofițeri ai Căpităniei Zonale Constanța, acționând în baza unei informaţii, a efectuat, în jurul orei 02.30, controlul specific asupra unei nave sub pavilion Sierra Leone,...

Preluat de la EVZ