Rusoaica în vârstă de 30 de ani s-a retras de la Miami din cauza unei accidentări. Însă, Sharapova a fost acuzată de fosta tenismenă rusă Anna Chakvetadze că s-a retras din întrecerea de peste Ocean din cauza formei sale, nu din cauza problemelor fizice. „Masha” a revenit anul trecut în circuitul WTA, după suspendarea pentru dopaj, dar nu a convins pe teren. În acest an, rusoaica nu a trecut mai departe de turul III la niciun turneu pe care l-a disputat: Australian Open, Doha sau Indian Wells.

„În mod normal nu vorbesc despre accidentările mele. Nu mă înscriu la un turneu dacă nu sunt aptă 100%. Pe lângă faptul că m-am accidentat la braț cu 30 de minute înainte de meciul de la Indian Wells, am descoperit și că am aer în spațiul ce înconjoară plămânii. Asta nu m-a lăsat să zbor timp de 3 săptămâni.

În ultima lună am văzut mai mulți doctori, am făcut injecții și analize. Din păcate, a trebuit să mă retrag de la unul dintre turneele mele preferate”, a scris Maria Sharapova pe Twitter.

Tag-uri:
sharapova, maria sharapova, tenis, miami, Anna Chakvetadze, wta


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-950.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-950-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Rusoaica în vârstă de 30 de ani s-a retras de la Miami din cauza unei accidentări. Însă, Sharapova a fost acuzată de fosta tenismenă rusă Anna Chakvetadze că s-a retras din întrecerea de peste Ocean din cauza formei sale, nu din cauza problemelor fizice. „Masha” a revenit anul trecut...

Preluat de la EVZ