Antonio Labate, liderul organizației infracționale Ndràngheta în vârstă de 68 de ani, a fost arestat preventiv în cadrul unei investigaţii efectuate de Direcţia antimafie din Reggio Calabria, scrie Flux24.

Individul, liderul unui clan al organizaţiei infracţionale Ndràngheta, a fost arestat sub acuzaţia că pe 27 februarie a încercat să dea foc casei unei familii de români. Pe fondul unui conflict din cauza aruncării gunoiului, bărbatul îşi acuzase vecinii că le va da foc.

Individul a fost surprins de camere de luat vederi în timp ce a mers cu o motoretă să cumpere benzină de la o staţie de alimentare, informează publicaţia Il Mattino şi agenţia de presă ANSA.

Tag-uri:
liderul, ogranizatie, infractionala, ndrangheta, arestat


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-929.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-929-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Antonio Labate, liderul organizației infracționale ‘Ndràngheta în vârstă de 68 de ani, a fost arestat preventiv în cadrul unei investigaţii efectuate de Direcţia antimafie din Reggio Calabria, scrie Flux24. Individul, liderul unui clan al organizaţiei infracţionale ‘Ndràngheta, a fost arestat sub acuzaţia că pe 27 februarie a încercat să dea...

Preluat de la EVZ