Școlile din județul Olt vor fi închise, vineri, din cauza vremii, potrivit unui anunț transmis de ISJ. Județul Olt se află sub cod portocaliu de ninsori, valabil de joi seara până vineri la ora 15.00.

Cursurile unităților de învățământ din județul Olt vor fi suspendate, vineri, din cauza avertizării meteo cod portocaliu de ninsori, vânt și frig.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratului Școlar Județean Olt, s-a dispus suspendarea cursurilor pentru unitățile de învățământ preuniversitar din județ, având în vedere previziunile meteo.

Județul Olt se va afla, alături de alte 13 județe și de Capitală, sub cod portocaliu de ninsori, valabil de joi seara până vineri la ora 15.00.

Și unitățile de învățământ din Ialomița, Călărași și București vor fi închise vineri, din cauza condițiilor meteorologice.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/judetele-in-care-scolile-vor-fi-inchise-vineri-din-cauza-vremii-47551.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/judetele-in-care-scolile-vor-fi-inchise-vineri-din-cauza-vremii-47551-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv