Ramona Gabor duce o viață de huzur în Emiratele Arabe Unite. A avut o ascensiune rapidă în lumea modelingului, iar cu banii câștigați din prezentări de modă și contracte de imagine a reușit să-și deschidă propriul business cu haine.

Manechinul își permite să poarte numai ținute de zeci de mii de euro, călătorește la business class, și-și face vacanțele în locuri frecventate de milionarii planetei.

Wowbiz.ro a găsit, însă, o fotografie cu Ramona de pe vremea în care era o simplă elevă de liceu. Locuia în Bacău, se îmbrăca modest și-și omora plictiseala din timpul orelor jucându-se cu guma de mestecat.

Sursă foto: Instagram

Tag-uri:
gabor, ramona gabor, cum arata, manechin, superba, trup, liceu


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-915.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-915-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Ramona Gabor duce o viață de huzur în Emiratele Arabe Unite. A avut o ascensiune rapidă în lumea modelingului, iar cu banii câștigați din prezentări de modă și contracte de imagine a reușit să-și deschidă propriul business cu haine. Manechinul își permite să poarte numai ținute de zeci de mii...

Preluat de la EVZ