În timpul știrilor dimineții de marți, la Antena Stars, anunțul privind decesul lui Andrei Gheorghe a fost eclipsat de o gafă a postului de televiziune, care a confundat imaginea lui jurnalistului cu cea a unui actor celebru.

În timpul emisiunii, pe ecran se difuzau mai multe fotografii cu regretatul ziarist, dar, la un moment dat, într-una dintre imagini apărea actorul Johnathan Banks, cel care a interpretat rolul lui „Mike” în serialul american Breaking Bad.

Sursa FOTO: Paginademedia/Antena Stars

Site-ul de umor Times New Roman a remarcat imediat greșeala, deoarece aceasta se datorează, cel mai probabil, unui articol publicat de satiriști în urmă cu o lună. În „știrea” respectivă a umoriștilor, ziaristului Andrei Gheorghe i se asociază intenționat imaginea lui Banks.

Astfel, la o căutare pe motorul Google după numele regretatului jurnalist, la secțiunea „Imagini”, apare inclusiv imaginea cu actorul din arhicunoscutul serial.

Tag-uri:
gheorghe, andrei gheorghe, gafa, televiziune, antena, antena stars, gafa imagini, imagine


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/fullscreen-capture-21-mar-18-25156-pm.bmp_tb730.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/fullscreen-capture-21-mar-18-25156-pm.bmp_tb730-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
În timpul știrilor dimineții de marți, la Antena Stars, anunțul privind decesul lui Andrei Gheorghe a fost eclipsat de o gafă a postului de televiziune, care a confundat imaginea lui jurnalistului cu cea a unui actor celebru. În timpul emisiunii, pe ecran se difuzau mai multe fotografii cu regretatul ziarist,...

Preluat de la EVZ