Mohammed al VI-lea al Marocului şi prinţesa Lalla Salma au decis să pună capăt relaţiei lor, informează online ziarul spaniol ABC, relatează agerpres.ro.

Criza dintre cei doi soţi s-a adâncit în ultimul timp, potrivit unor surse apropiate palatului.

De când regele Mohammed a fost supus unei operaţii pe 26 februarie la Paris pentru o aritmie cardiacă, la clinica Ambroise Pare din Neuilly-sur-Seine, zvonurile privind criza de cuplu au devenit tot mai intense.

Prinţesa Lalla nu l-a însoţit pe rege la Paris. Alături de el au fost cei patru fraţi ai săi şi cei doi copii ai cuplului.

Ştirea intervine chiar în ziua în care cuplul împlinea 16 ani de căsătorie. Deocamdată, Ambasada Marocului nu a confirmat ştirea, dar cu siguranţă va emite în următoarele ore un comunicat oficial, notează ABC.

Mohamed al VI-lea şi Prinţesa Lalla Salma şi-au spus „da” pe 21 martie 2002 la Rabat, într-o ceremonie somptuoasă care a scos în evidenţa modernitatea cuplului, dorind să se distanţeze de vremurile conservatoare ale fostului rege Hassan al II-lea.

Lalla Salma a fost la rândul ei o prinţesă diferită de celelalte consoarte. Încă de la început ea a avut un rol de protagonistă ca membră a Casei Regale, pe lângă faptul de a se evidenţia prin frumuseţea sa.

Tag-uri:
regal, divort, familie regala, casnicie, Mohammed, maroc, mohammed al marocului, lalla


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-962.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-962-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Mohammed al VI-lea al Marocului şi prinţesa Lalla Salma au decis să pună capăt relaţiei lor, informează online ziarul spaniol ABC, relatează agerpres.ro. Criza dintre cei doi soţi s-a adâncit în ultimul timp, potrivit unor surse apropiate palatului. De când regele Mohammed a fost supus unei operaţii pe 26 februarie la...

Preluat de la EVZ