Serviciul Public pentru Alimentare cu Energie Termică de la nivelul Primăriei Drobeta Turnu Severin a oprit furnizarea agentului termic în municipiu, începând de miercuri dimineața, întrucât nu mai sunt bani pentru achiziția de compustibil, potrivit mhalert.ro.

“Din păcate, vremea nu ne ajută. După o perioadă mai călduroasă, avem acum zăpadă, dar atât s-a putut face de la nivelul autorităților locale. Anul trecut am închis căldura pe 24 martie, dar ne-a ajutat și vremea. Anul acesta închidem cu trei zile mai devreme”, a spus primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Edilul a mai adăugat că deja s-au strâns datorii foarte mari la furnizorii de combustibil, care trebuie achitate, iar gradul de încasare a facturilor de la consumatori este unul foarte scăzut.

Tag-uri:
oras, caldura, romania, drobeta, severin


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-933.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-933-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Serviciul Public pentru Alimentare cu Energie Termică de la nivelul Primăriei Drobeta Turnu Severin a oprit furnizarea agentului termic în municipiu, începând de miercuri dimineața, întrucât nu mai sunt bani pentru achiziția de compustibil, potrivit mhalert.ro. 'Din păcate, vremea nu ne ajută. După o perioadă mai călduroasă, avem acum zăpadă,...

Preluat de la EVZ