“Team Sirina” revine pe teren: ca și la Indian Wells, ‘Simo’ o va avea alături pe colega sa din echipa de Fed Cup a României, Irina Begu, scrie p

Tragerea la sorți de marți le-a trimis spre un duel care va avea o încărcătură emoțională aparte: reprezentanta gazdelor, Bethanie Mattek-Sands, revine în competiție după teribila accidentare la genunchi suferită în partida din turul doi de la Wimbledon 2017, contra Soranei Cîrstea, iar americanii îi vor pregăti, cu siguranță, o primire specială.

Simona Halep și Irina Begu vor juca, așadar, în primul tur al turneului de la Miami împotriva perechii germano-americane Julia Goerges / Bethanie Mattek-Sands. În turul doi, învingătoarele acestui meci le-ar putea înfrunta pe cehoaicele favorite cinci, Andrea Hlavackova și Barbora Strycova.

Excentrica Bethanie s-a accidentat în timpul unui raliu în care atacase fileul. Americanca a povestit că a auzit ‘un zgomot în picior’, apoi s-a prăbușit de durere. Urletele americancei au frânt liniștea sacră de la Wimbledon,  iar scenele teribilului incident i-au marcat pe toți cei implicați în tenis, dar și pe fani. Sorana Cîrstea a mers imediat alături de Bethanie pentru a încerca să o liniștească, până la venirea, târzie, a medicilor. Românca a vizitat-o apoi pe americancă la spital. Mattek-Sands a avut nevoie de intervenție chirurgicală, dar acum este pregătită să revină, după aproape nouă luni în care nu a putut decât să comenteze tenis.

rosport.ro.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/cu-cine-face-simona-halep-pereche-in-proba-de-dublu-la-miami-47543.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/cu-cine-face-simona-halep-pereche-in-proba-de-dublu-la-miami-47543-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv