Executivul va discuta, în ședința de miercuri, o ordonanță de urgență pentru alocarea C.N. Unifarm S.A. din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului a peste 44 de milioane de lei pentru aprovizionarea cu imunoglobulină.

Guvernul are pe ordinea de zi a ședinței de miercuri un proiect de ordonanță de urgență pentru încredințarea către C.N Unifarm S.A a serviciului de interes economic general în vederea realizării activității de aprovizionare cu medicamente necesare asigurării activității de prevenire a deceselor și agravării bolilor generate de lipsa imunoglobulinei umane și suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018.

Potrivit proiectului de ordonanță de urgență, C.N. Unifarm S.A. va primi 44,27 milioane de lei pentru cumpărarea acestor medicamente.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/criza-imunoglobulinei-rezolvata-prin-ordonanta-de-urgenta-fonduri-de-rezerva-alocate-unei-companii-de-stat-pentru-achizitia-medicamentelor-47547.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/criza-imunoglobulinei-rezolvata-prin-ordonanta-de-urgenta-fonduri-de-rezerva-alocate-unei-companii-de-stat-pentru-achizitia-medicamentelor-47547-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv