Potrivit primelor date, vedeta murise cu 12 ore înainte să îl găsească, iar din primele declarații ale familiei a reieșit că acesta nu suferea de nicio afecțiune.

Prietenii lui apropiați susțin altceva. Surse din anturajul omului de radio și televiziune au argumentat ipoteza că Andrei Gheorghe suferea de o boală de inimă și că i se recomandase o intervenție chirurgicală în acest sens.

Ipoteza pare foarte plauzibilă după ce anchetatorii au relevat că, în urma autopsiei, s-a constatat că inima lui Andrei Gheorghe trecuse printr-un infarct, însă nu cu efect imediat. Cu toate acestea, Andrei Gheorghe nu a dezvăluit niciodată că ar fi fost cardiacă, scrie Unica.ro.

Tag-uri:
gheorghe, andrei gheoghe, deces, cauza, probleme cardiace


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-941.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-941-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Potrivit primelor date, vedeta murise cu 12 ore înainte să îl găsească, iar din primele declarații ale familiei a reieșit că acesta nu suferea de nicio afecțiune. Prietenii lui apropiați susțin altceva. Surse din anturajul omului de radio și televiziune au argumentat ipoteza că Andrei Gheorghe suferea de o boală...

Preluat de la EVZ