Adolescenta a fost batjocorită după ce a spus că Rusia este capitala Angliei. Filmulețul postat și viralizat în ultimele zile este, de fapt, de acum doi ani. Protagonista filmulețului este acum în clasa a XI-a. Potrivit colegilor ei, fata este dărâmată psihic. Unul dintre cei care a distribuit filmulețul a fost Mihai Bendeac.

Potrivit Vremeanoua.ro, adolescenta este în depresie, iar Mihai Bendeac poartă, se pare, o mare parte din vină. Și directoarea este supărată pe celebrul actor. Femeia nu înțelege de ce adolescenta, care pe atunci avea doar 14 ani, trebuie să treacă prin așa ceva. Ea nu mai vrea să vină nici la școală.

„Care este problema că a greșit? Este omenește! Era un copil, avea 14 ani! Cine a făcut asta nu s-a gândit la consecințe? Era emoționată atunci, era un copil, nu înțeleg de ce trebuia târâtă în toată această poveste!”, a spus supărată directoarea liceului, prof. Doinița Pașca.

Întrebată „care este capitala Angliei”, tânăra a oferit un răspuns stupefiant. În loc să spună Londra, ea a spus, probabil la întâmplare, Rusia. După acest răspuns, colegii ei au izbucnit în râs, iar ea a fost trimisă la locul ei. Se pare că acest eveniment a supărat-o foarte tare pe adolescentă.

Tag-uri:
bendeac, adolescenta, capitala, anglia, rusia, gafa, balul bobocilor, video


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-945.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-945-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Adolescenta a fost batjocorită după ce a spus că Rusia este capitala Angliei. Filmulețul postat și viralizat în ultimele zile este, de fapt, de acum doi ani. Protagonista filmulețului este acum în clasa a XI-a. Potrivit colegilor ei, fata este dărâmată psihic. Unul dintre cei care a distribuit filmulețul...

Preluat de la EVZ