Traian Băsescu a intervenit în direct, la România Tv, susținând că nu va răspunde la întrebarea dacă are sau nu înregistrările respective.

„La asta nu o să vă răspund niciodată. Mă îndoiesc că la mine ar putea exista înregistrări care probează ilegalităţi ale statului. Eronată interpretarea”, a declarat Traian Băsescu

Băsescu a acuzat România Tv și Antena 3 că s-au aliat pentru „spălarea măciucilor lui Voiculescu, pe Gâdea, Badea… Constat pur și simplu că este o campanie și la România TV și la Antena 3…”

“Înţeleg alianţa de apărare a unui escroc de teapa lui Dan Voiculescu. E o spălare a măciurcilor mediatice ale lui Voiculescu, Gâdea şi Badea. Încercare de spălare a unuia care a fost condamnat la 10 ani de puşcărie. E o campanie şi la România TV”, a spus Băsescu.

„Eu nu știu de ordine străine pentru distrugerea trusturilor românești. Mă depășește subiectul. Am vazut o listă neagră, dar nu o listă cu trusturi de presă. Acea listă este datată cu iulie 2013. La data aceea eram la garaj. La mine în mod cert nu a ajuns. Dacă ajungea la dânsul (președintele interimar) ar fi trebuit să mi-o dea moștenire, dar n-am primit așa ceva”, a declarat Băsescu la România TV.

”Așa mi-a spus mie fostul președinte, așa i-a spus și Elenei Udrea, și lui Dan Andronic, că are înregistrări. Explicația dânsului e că, oricât de mult ne-am război între noi, îl face, ca fost președinte, să îndure problemele cu familia, cu arestările, cu denunțătorul, fostul soț al fiicei, cu lucruri forțate și să nu folosească acele înregistrări. Ce ar putea să facă? Să îl trimită pe Coldea la pensie? E la pensie! Să prezinte nenumăratele vizite ale lui Kovesi la dânsul în birou? A spus-o de 100 de ori și toți știm. Nu pot să spun, cu certitudine, că Florian Coldea și Codruța Kovesi servesc alte interese decât cele românești.”, a spus Ghiță în cel de-al patrulea episod al interviului acordat lui Ion Cristoiu, pentru Evenimentul Zilei.

Tag-uri:
basescu, lista neagra, ghita, interviu, cristoiu


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-960.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-960-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Traian Băsescu a intervenit în direct, la România Tv, susținând că nu va răspunde la întrebarea dacă are sau nu înregistrările respective. „La asta nu o să vă răspund niciodată. Mă îndoiesc că la mine ar putea exista înregistrări care probează ilegalităţi ale statului. Eronată interpretarea', a declarat Traian Băsescu Băsescu...

Preluat de la EVZ