Bărbatul a mărturisit că ultima oară l-a văzut vineri, 16 martie. Din nefericire, trei zile mai târziu, celebrul prezentator a încetat din viață, scrie Cancan.ro. „Venea singur la cumpărături sau însoţit de alte persoane, m-a ajutat şi cu sfaturi. Sunt paznic la un supermarket. El era discret cu viaţa lui, eu i-am vorbit de mine, el prefera să nu vorbească, ultima dată era total schimbat. Mi s-a părut abătut, nu era domnul Andrei pe care eu îl ştiam. L-am văzut vineri.

Mi s-a părut că nu se purta aşa cum se purta de fiecare dată, nu ştiu ce să zic, avea o pereche de ochelari care îi acopereau toată faţă. Eu i-am văzut împreună de câteva ori pe el cu fosta sa soţie… Ea era palidă şi abătută, mai slabă, părul nu era la fel de bogat… Ultima dată am avut o discuţie scurtă, cum merge treaba la locul de muncă, îmi aduc aminte că mi-a povestit la un moment dat că are un cal şi era atât de pasiona când vorbea. Fiica lui făcea echitaţie”, a povestit paznicul în la Antena Stars.

Iar Cristi Brancu a continuat. „Marina Almăşan a spus că Andrei Gheorghe s-a aşteptat să fie refuzat, era resemnat… el căuta să îşi găsească locul în profesie, devenise uşor trist, spun oamenii care l-au cunoscut. Se simţea nedereptăţit de o lume pentru care a oferit multe lucruri”.

Tag-uri:
gheorghe, Andrei Gheorghe, prieten, stare, declaratii, paznic


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-925.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-925-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Bărbatul a mărturisit că ultima oară l-a văzut vineri, 16 martie. Din nefericire, trei zile mai târziu, celebrul prezentator a încetat din viață, scrie Cancan.ro. „Venea singur la cumpărături sau însoţit de alte persoane, m-a ajutat şi cu sfaturi. Sunt paznic la un supermarket. El era discret cu...

Preluat de la EVZ