Într-un interviu-portret publicat, în octombrie 2010, în Evenimentul zilei, one-man-show-ul Andrei Gheorghe a vorbit deschis despre toți patronii de presă pentru care a lucrat, politicieni, despre experința de la Ministerul de Finanțe, dar și despre „Lanţul slăbiciunilor” din viața lui. Redăm, mai jos pasaje din acel articol intitulat: „Andrei Gheorghe, despre mogulii săi rataţi: Sârbu, Voiculescu şi Vîntu”, despre care a spus, după apariția sa, că n-ar schimba un cuvânt din el.

A lucrat cu aproape toți mogulii media

„Îţi zice că eşti prost în faţă şi, în direct, la televizor. E arogant, cinic, sarcastic, rău şi cabotin până în măduva oaselor. Cel puţin aşa vrea să pară. Se laudă că l-a făcut pulbere pe Adrian Năstase şi s-a ales cu un dosar penal pentru consum de droguri. Era să intre în istorie pentru „căderea lui Boc”, live. A lucrat pentru mai toţi mogulii media care au televiziuni. Zice că toţi sunt nişte rataţi în meseria de bază.(…) El este Andrei Gheorghe, un «celebru» ratat, un fel de Mutu al televiziunilor care, ajuns în vârf, şi-a făcut-o cu mâna lui, ba cu accidentul, ba cu drogurile, ba cu declaraţii deranjante pe la Ministerul Finanţelor(…)”.

Zicea că toți șefii săi erau niște „ratați”

„Gheorghe trage din ţigară de parcă ar fi ultima, înaintea execuţiei. Hugo, un rotweiller uriaş, mai că-l răstoarnă. «Vîntu e un actor ratat! Sârbu – un regizor ratat! Voiculescu – un sportiv ratat! A rămas cu mintea de cantonament! Iar Mazăre…, Mazăre e un bucureştean ratat! Toţi au avut câte un talent pe care nu l-au exploatat. Probabil că tocmai asta le-a dat energia necesară ca să reuşească în afaceri», îşi descrie sarcastic foştii şefi nonconformistul om de radio şi televiziune. Acum, Andrei Gheorghe lucrează pentru un mogul moldovean, Vlad Plahotniuc. «E un mogul bun… Toţi au fost buni… la timpul lor!», e cinic Gheorghe(…)”.

S-a „brenduit” ca cel mai agresiv om de radio

„Debutul său în media s-a petrecut la Constanţa. La începutul anilor ‘90 a pus bazele unui trust de presă. A devenit celebru pe plan local prin emisiunea sa de la Radio Sky: Midnight killer. «Apoi, m-am întovărăşit cu SOTI TV şi „Telegraful” lui Mazăre. Câştigam 2.000 de dolari pe lună, nu plăteam casă, masă, transport, nimic! Îi ştiam pe toţi, pe Fane Englezu’, pe Beinur, Samir… Eram buricul Constanţei!», rememorează, nos tal gic, arogantul Gheorghe. Apoi, concluzionează: M-am «brenduit» drept cel mai agresiv realizator de radio! Asta m-a ajutat. Când vezi 10 urşi negri şi unul alb, la care te uiţi?(…) „Am intrat cu: «Salutare naţiune, salutare Bucureşti! Am venit să vă spun ce proşti sunteţi!». A explodat! Trei ore de telefoane non-stop. Le trânteam telefonul în nas! Asta era formula! (…)”.

Tag-uri:
andrei, gheorghe, murit


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/24-andrei-gheorghe-evz.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/24-andrei-gheorghe-evz-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEVZ Special
Într-un interviu-portret publicat, în octombrie 2010, în Evenimentul zilei, one-man-show-ul Andrei Gheorghe a vorbit deschis despre toți patronii de presă pentru care a lucrat, politicieni, despre experința de la Ministerul de Finanțe, dar și despre „Lanţul slăbiciunilor” din viața lui. Redăm, mai jos pasaje din acel articol intitulat: „Andrei...

Preluat de la EVZ