Cele 37 de persoane arestate în Italia, printre care se numără și fostul jucător Davide Petrachi, fac parte dintr-un grup infracțional, suspectat de trafic de droguri, conform România TV.

Interceptările realizate de forțele de ordine din Italia arată cum fostul membru al echipei celor de la Lecce era numit „fotbal” sau „portarul” de cei cu care lucra.

Petrachi, în vârstă de 31 de ani, a jucat un meci în Serie A în sezonul 2011/2012 și a fost plasat în arest la domiciliu.

Operațiunea polițiștilor, sub numele de cod „Orione”, a scos la iveală hașiș, cocaină, heroină, două dispozitive explozive, o armă de tip Kalașnikov, două pistoale, dar și muniții.

Suspecții sunt acuzați de posesie ilegală de arme de foc și material exploziv, dar și sechestrare și violență.

Lansată în 2015, operațiunea a condus la destructurarea a trei grupări infracționale.

Tag-uri:
Italia, mafie, grupare mafiota, fotbalist, portar lecce, lecce, fotbalist arestat


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-891.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-891-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Cele 37 de persoane arestate în Italia, printre care se numără și fostul jucător Davide Petrachi, fac parte dintr-un grup infracțional, suspectat de trafic de droguri, conform România TV. Interceptările realizate de forțele de ordine din Italia arată cum fostul membru al echipei celor de la Lecce era numit „fotbal”...

Preluat de la EVZ