Un bărbat din localitatea ieșeană Mihail Kogălniceanu a ajuns, marți după-amiază, la spital, cu multiple leziuni, el afirmând că a fost bătut de un polițist, după care ar fi fost și lovit în mod intenționat cu mașina de către omul legii.

Marți după-amiază, Dan B., în vârstă de 40 de ani, din localitatea Mihail Kogălnicenu, a ajuns la Spitalul “Sfântul Spiridon”, din Iași, cu multiple leziuni și o fractură.

Bărbatul a spus că a fost bătut de către un polițist din orașul Târgu Frumos și, mai apoi, izbit cu un autoturism condus de omul legii.

“Pacientul a ajuns la spital policontuzionat prin agresiune. El a declarat că ar fi fost agresat de către un polițist din orașul Târgu Frumos. De asemenea, bărbatul are un traumatism cranio-facial, o fractură la gamba dreaptă, după un accident rutier, în calitate de pieton, accident care ar fi fost produs de același polițist, conform pacientului. Bărbatul avea și etilism acut, el fiind internat în Secția de Ortopedie”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Reprezentanții IPJ Iași au declarat, la rândul lor, că au deschis o anchetă în acest caz.

“Am primit o sesizare, iar conducerea IPJ Iași a dispus începerea cercetărilor, pentru a stabili care a fost situația”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Anca Vîjiac.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/politist-anchetat-dupa-ce-ar-fi-batut-un-barbat-si-ar-fi-dat-cu-masina-peste-el-47534.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/politist-anchetat-dupa-ce-ar-fi-batut-un-barbat-si-ar-fi-dat-cu-masina-peste-el-47534-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv