“Fac o dezvăluire. După ce s-a întâmplat nenoricirea (n.r. – cu arestarea lui Dan Voiculescu), primesc o invitație într-o altă țară. A fost un eveniment foarte important. Cum eram în țara respectivă, pe străzi, sună telefonul. Mă uit, necunoscut, dar din țara respectivă. Am zis să răspund.

Mi-a zis că este un foarte mare investitor și a adăugat: ‘m-aș bucura să ne vedem câteva minute’. Am spus că merg și mi-a zis că mă așteaptă la hotel în 15 minute. M-am dus.

Era o persoană foarte importantă cu încă doi înși. Mi-a spus: ‘Înțeleg că sunt niște probleme deosebite la trustul de presă unde sunteți dumneavoastră, iar noi vrem să venim cu o propunere financiară foarte tare, dacă cumva ați vrea să vindeți. Știm că nu dumneavoastră dețineți acolo, dar dacă vreți să vindeți, noi suntem interesați’.

Știți ce a fost cel mai tare? Că domnul din țara aceea, cu nume din țara respectivă, vorbea românește foarte bine. Și acesta era un plan, nu? Sau sunt eu într-o altă lume? Nu sunt! Și toate aceste lucruri ies la iveală rând pe rând”, a declarat Mihai Gâdea.

Tag-uri:
gadea, oferta, trust, intact, dezvaluiri


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-890.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-890-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
'Fac o dezvăluire. După ce s-a întâmplat nenoricirea (n.r. - cu arestarea lui Dan Voiculescu), primesc o invitație într-o altă țară. A fost un eveniment foarte important. Cum eram în țara respectivă, pe străzi, sună telefonul. Mă uit, necunoscut, dar din țara respectivă. Am zis să răspund. Mi-a zis că...

Preluat de la EVZ