Liderul unui clan al organizației infracționale ‘Ndràngheta a fost arestat preventiv sub acuzația că a dat foc casei în care se aflau șase cetățeni români, afirmă surse citate de presa italiană.

Antonio Labate, în vârstă de 68 de ani, a fost arestat preventiv în cadrul unei investigații efectuate de Direcția antimafie din Reggio Calabria.

Individul, liderul unui clan al organizației infracționale ‘Ndràngheta, a fost arestat sub acuzația că pe 27 februarie a încercat să dea foc casei unei familii de români. Pe fondul unui conflict din cauza aruncării gunoiului, bărbatul își acuzase vecinii că le va da foc.

Individul a fost surprins de camere de luat vederi în timp ce a mers cu o motoretă să cumpere benzină de la o stație de alimentare, informează publicația Il Mattino și agenția de presă ANSA.

În momentul izbucnirii incendiului, în casa din Reggio Calabria se aflau șase români, inclusiv doi copii. Toți au reușit să fugă înainte de extinderea incendiului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/lider-al-unui-clan-ndrangheta-arestat-in-italia-dupa-ce-a-incendiat-casa-unor-romani-47536.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/lider-al-unui-clan-ndrangheta-arestat-in-italia-dupa-ce-a-incendiat-casa-unor-romani-47536-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv