Exploratorul Ingineresc Selenologic, cunoscut sub numele de Kaguya, este a doua navă spațială trimisă de Japonia în afara atmosferei pentru a orbita Luna, transmițând imaginile surprinse înapoi spre Pământ.

Din aceste înregistrări, un spectator împătimit care urmărea videoclipul consideră că a surprins dovada care vizează existența vieții extraterestre, potrivit Daily Star.

„Am descoperit un punct unde zburau (oamenii de știință care controlează Kaguya – n.r.) deasupra craterului masiv și pare că ceva este surprins zburând din el”, spune naratorul videoclipului încărcate pe rețeaua YouTube, în care presupusul obiect este încercuit cu roșu.

Imaginile din clip sunt mărite pentru a se vedea ceva care pare a „înota prin spațiu”, „ca un pește – accelerează și încetinește, după care accelerează din nou”, spune utilizatorul.

Tag-uri:
Japonia, extraterestri, dovada, dovada extraterestri, nava spatiala


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-876.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-876-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Exploratorul Ingineresc Selenologic, cunoscut sub numele de Kaguya, este a doua navă spațială trimisă de Japonia în afara atmosferei pentru a orbita Luna, transmițând imaginile surprinse înapoi spre Pământ. Din aceste înregistrări, un spectator împătimit care urmărea videoclipul consideră că a surprins dovada care vizează existența vieții extraterestre, potrivit Daily...

Preluat de la EVZ