Portarul Horațiu Moldovan (20 de ani), care aparține liderului din Liga 1 – CFR Cluj , a fost împrumutat la Hermanstadt în liga secundă, apărând în mai multe partide din campionat și Cupa României.

Apoi, în mod surprinzător, a fost rechemat la CFR și imediat trimis în Teleorman, la Turnu Măgurele, formație care își pregătește intens ascensiunea în fotbalul românesc, susține actualdecluj.ro.

Conform sursei menționate, mutarea ar fi avut loc pentru că în spatele echipei de la Măgurele (nume preluat recent, din Voința Saelele – n.r.) se află liderul PSD, Liviu Dragnea. De altfel, Turnu Măgurele va avea și un stadion nou după investiții de 3 milioane de euro în infrastructură, bani oferiți de statul român.

Crescut de CFR, goalkeeper-ul e considerat un jucător de viitor. A jucat la Sibiu, echipă care se luptă să promoveze în Liga 1 și calificată în semifinalele Cupei României, dar în ultima zi a perioadei de trasnferuri, clubul sibian a fost înștiințat de CFR că trebuie să se prezinte la Cluj pentru partea a doua a campionatului, mai precizează ziariștii clujeni.

„Se integrase foarte bine la noi, un băiat de mare carecter și ne-au anunțat cei de la CFR că au nevoie de el. Se simțea foarte bine aici, păcat”, spun conducătorii Sibiului. „În momentul în care cei de la CFR ne-au făcut surpriza asta şi ni l-au cerut înapoi pe Moldovan, a trebuit să ne mişcăm repede şi să aducem un portar şi sub vârstă şi de valoare”, a precizat președintele Teodor Birț.

Revenit la CFR, Moldovan n-a stat prea mult și a fost expediat la Turnu Măgurele, în liga a III-a, în Teleorman. Așadar, portarul pleacă din liga a doua de la o formație care este aproape de promovarea în Liga 1 și ajunge la Măgurele, în Liga a III-a. El n-a fost întrebat dacă vrea să plece acolo, spun sursele actualdecluj.ro, ci pus în fața faptului împlinit.

De ce la Turnu Măgurele, în condițiile în care CFR-ul are și echipa a doua, care evoluează tot în liga a III-a? Pentru că la CFR II e titular Adrian Rus, fiul lui Toma Rus, chestorul de poliție în rezervă, fost secretar de stat la ministerul de interne și șef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Adrian Rus e un portar de 23 de ani, fără vreo performanță sportivă notabilă în carieră. Mai mult, el s-a ales cu 20 de etape de suspendare în 2015, când juca în liga a cincea la Recea Cristur. La vremea respectivă a urcat din teren în tribune și a bătut un susținător al echipei adverse împreună cu fratele său, Ionuț Rus.

Sociologul Vasile Dâncu, apropiat al lui Liviu Dragnea, e nelipsit de la meciurile CFR-ului, fiind văzut des în lojele de la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” ultima dată la partida cu FCSB. De altfel, prietenia dintre Vasile Dâncu și Liviu Dragnea este de notorietate, ultimul participând inclusiv la ziua de naștere a sociologului.

Tag-uri:
dragnea, liga 1, transfer, horatiu, moldovan, cfr cluj


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/882916-hermannstadt.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/882916-hermannstadt-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Portarul Horațiu Moldovan (20 de ani), care aparține liderului din Liga 1 - CFR Cluj , a fost împrumutat la Hermanstadt în liga secundă, apărând în mai multe partide din campionat și Cupa României. Apoi, în mod surprinzător, a fost rechemat la CFR și imediat trimis în Teleorman, la Turnu...

Preluat de la EVZ