Acum 8 ani, celebra Nicoleta Guță și-a deschis un magazin de haine în Petroșani, care comercializează bluze, fuste și sacouri, și care își desfășoară activitatea prin intermediul firmei artistei, „Nicoleta Guță Haine Senzaționale SRL”.

Chiar dacă manelista a trecut magazinul, la un moment dat, pe firma fratelui Marian, „Nicoleta Guță Haine Senzaționale SRL” a continuat să existe, deși nu mai avea în ultimul timp profit și cifră de afaceri, după cum informează wowbiz.ro.

Astfel, pe 14 februarie 2018, la Tribunalul Hunedoara se va pronunța dizolvarea societății „Nicoleta Guță Haine Senzaționale SRL”, cerută de Oficiul Registrului Comerțului, mai scrie aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook.

Tag-uri:
tragedie, nicolae guta, familie guta, nicoleta guta

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-2.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-2-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Acum 8 ani, celebra Nicoleta Guță și-a deschis un magazin de haine în Petroșani, care comercializează bluze, fuste și sacouri, și care își desfășoară activitatea prin intermediul firmei artistei, „Nicoleta Guță Haine Senzaționale SRL”.Chiar dacă manelista a trecut magazinul, la un moment dat, pe firma fratelui Marian, „Nicoleta Guță Haine...

Preluat de la EVZ