Evenimentul Zilei a intrat în posesia a două noi înregistrări din dimineaţa zilei de 9 iunie 2017, care arată că Ovidiu Andrei pare că a plecat de la locul incidentului cu hainele intacte, deşi la dosar au fost depuse nişte fotografii, făcute în sediul de poliţie de la Udrişte în care acesta apare cu un epolet rupt şi doi nasturi smulşi, susţinând că Boureanu este cel care a făcut asta.

Trebuie menţionat de la început că în acest articol nu este vorba de  “spălarea” lui Cristian Boureanu, care a recunoscut în faţa anchetatorilor că i-a înjurat pe poliţişti. De altfel EVZ a intrat în posesia unei înregistrări care demonstrează că fostul deputat îl înjură pe Ovidiu Andrei. E adevărat, în contextul în care îi cere organului de poliţie să se legitimeze, iar subofiţerul pare să refuze. Totuşi, îl înjură şi ultrajul este evident.

Un document al poliţiei îl arată pe Ovidiu Andrei cu hainele rupte

EVZ a intrat în posesia unui document intitulat “Planşă fotografică”, depus la dosarul în care este judecat fostul deputat, în care poliţistul Ovidiu Andrei apare cu epoletul stâng rupt şi cu doi nasturi de cămaşă smulşi. Documentul este întocmit de Biroul Criminalistic al Brigăzii Rutiere, fotografiile fiind realizate la ora 2.30, în data de 9 iunie 2017. Poliţistul Ovidiu Andrei susţine că hainele i-au fost rupte de Cristian Boureanu, dar noile înregistrări intrate în posesia EVZ arată că acest lucru este puţin probabil.

Două înregistrări care arată că nu Boureanu i-a rupt hainele

Cele două filmuleţe sunt făcute intervalul orar 1.46.01 (când poliţistul este lovit în zona inghinală şi reacţionează cu un croşeu în plină figură –n.r.) şi 1.49.03 (când maşina în care se află Boureanu încătuşat pleacă spre secţia de la Udrişte). În prima înregistrare, Ovidiu Andrei apare la câteva momente după ce îl loveşte pe Boureanu, chiar când acesta este ajutat să se ridice, şi se vede foarte clar că are ambii epoleţi pe umeri, dar şi că hainele nu sunt rupte.

A doua înregistrare este din momentul încătuşării lui Boureanu, din nou Ovidiu Andrei pare că are hainele intacte. După acest moment, se urcă pe bancheta din spate a maşinii în care se afla încătuşat fostul deputat şi comisarul care a încercat să calmeze spiritele, şi pleacă împreună la sediul de poliţie de la Udrişte.

Tag-uri:
Boureanu, Ovidiu Andrei, poliţist, epolet, haine, nasturi, smulşi, Udrişte, Dorin Iamandi, maşină, EVZ

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/3-epoleti-si-nasturi-ovidiu-andrei.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/3-epoleti-si-nasturi-ovidiu-andrei-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Evenimentul Zilei a intrat în posesia a două noi înregistrări din dimineaţa zilei de 9 iunie 2017, care arată că Ovidiu Andrei pare că a plecat de la locul incidentului cu hainele intacte, deşi la dosar au fost depuse nişte fotografii, făcute în sediul de poliţie de la Udrişte...

Preluat de la EVZ