Un videoclip care prezintă mai multe însoțitoare de zbor îmbrăcate sumar și care „improvizează un dans” la bordul unui avion a atras atenția internauților.

Reprezentanții companiei vietnameze low-cost, Vietjet se apără spunând că intenționau astfel să-i distreze pe membrii echipei de fotbal „Under-23”, care se întorceau de la un meci, din China, unde au pierdut în fața Uzbekistan-ului.

Imediat după cele întâmplate, compania a declarat că regretă. Cu toate acestea, Vietjet a primit o amendă simbolică de la Autoritatea Aeronautică Civilă din Vietnam, informează Digi 24.

Nu este prima oară când compania aeriană recurge la astfel de „strategii” pentru a atrage cât mai mulți clienți.

Sursă foto: Digi 24.

Tag-uri:
pasageri, companie aeriana, vietnam, show erotic, stewardese

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1850.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1850-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Un videoclip care prezintă mai multe însoțitoare de zbor îmbrăcate sumar și care „improvizează un dans” la bordul unui avion a atras atenția internauților. Reprezentanții companiei vietnameze low-cost, Vietjet se apără spunând că intenționau astfel să-i distreze pe membrii echipei de fotbal „Under-23”, care se întorceau de la un meci,...

Preluat de la EVZ