Scene mai puțin obișnuite s-au petrecut seara trecută în județul Vâlcea. Un polițist a ajuns cu răni la spital după ce a fost atacat de un bărbat cu un târnacop.

Întregul eveniment a avut loc în comuna Șușani, în momentul în care un echipaj de poliție a fost chemată să intervină într-un scandal dintre doi vecini.

La sosirea oamenilor legii, agresorul, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a atacat mașina poliției și l-a lovit pe unul dintre cei doi polițiști cu un târnacop. Pentru a-și salva viața acesta a fost nevoit să facă uz de arma din dotare, trăgând un foc în plan vertical.

La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță, care l-a preluat pe bărbatul rănit și l-a transportat la spital pentru primirea îngrijirilor medicale. În prezent, omul legii este în afara oricărui pericol, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat acum pentru ultraj și lovire sau alte violente.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/valcea-un-politist-a-fost-ranit-in-timpul-misiunii-46531.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/valcea-un-politist-a-fost-ranit-in-timpul-misiunii-46531-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv