Compania aeriană Norwegian a întâmpinat o problemă ironică sâmbătă. Un avion care zbura de la Oslo la Munchen nu a putut ajunge la destinație din cauza unei defecțiuni la toaletă. Soarta a făcut ca la bordul aeronavei să se afle nu mai puțin de 84 de instalatori, scrie presa norvegiană, citată de TNP.no.

Muncitorii se aflau într-o vacanță plătită de compania lor în Germania. Deși directorului firmei i-ar fi plăcut ca angajații lui să repare defecțiunea care a întors cursa din drum, lucrarea trebuia făcută din afara respectivului avion.

„Nu am riscat să trimitem instalatori în afara aeronavei la 3000 de metri altitudine. A fost o atmosferă veselă în avion, în legătură cu această ironie a toaletelor stricate”, a spus Frank Olsen, managerul companiei.

Tehnicienii de la aeroportul din Oslo au reușit să repare defecțiunea, iar aeronava a putut decola încă o dată spre Munchen.

Tag-uri:
avion, Norvegia, Munchen, instalatori, toaleta

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1798.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1798-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Compania aeriană Norwegian a întâmpinat o problemă ironică sâmbătă. Un avion care zbura de la Oslo la Munchen nu a putut ajunge la destinație din cauza unei defecțiuni la toaletă. Soarta a făcut ca la bordul aeronavei să se afle nu mai puțin de 84 de instalatori, scrie presa...

Preluat de la EVZ