Marți seară, Florin Condurăţeanu a dezvăluit la România TV că Ionele Prodan se află într-o situație foarte delicată. „Ionela Prodan a fost internată la Fundeni, dar nu pentru inimă. Are o problemă gravă la pancreas, care i-a provocat şi alte afecţiuni”, a dezvăluit Florin Condurăţeanu, în pentru România TV.

În urmă cu puțin timp, Anamaria Prodan a anunțat că mama sa va mai sta doar câteva zile internată la Fundeni doar câteva zile. Ea a confirmat faptul că și cea de-a doua fiică a artistei a sosit din America, pentru a-și vizita mama în spital. Mai mult, a vorbit despre fotografia postată, ieri, alături de Ionela Prodan, dezvăluind că a fost făcută în curtea spitalului, acolo unde ieșiseră la plimbare, scrie Spynews.ro. 

Se pare că impresara a primit aviz din partea medicilor pentru a își duce mama acasă. Interpreta de muzică populară  se simte din ce în ce mai bine și că este o femeie puternică, ce face față cu brio situației în care se află.

Informațiile au fost confirmate și de Ionela Prodan, care a făcut declarații de pe patul de spital, menționând că partea cea mai grea a trecut și că va putea pleca acasă după terminarea tratamentului.

Tag-uri:
prodan, ionela prodan, spitalizare, externare, adevar, boala

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/ionela-prodan-exeternare.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/ionela-prodan-exeternare-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Marți seară, Florin Condurăţeanu a dezvăluit la România TV că Ionele Prodan se află într-o situație foarte delicată. „Ionela Prodan a fost internată la Fundeni, dar nu pentru inimă. Are o problemă gravă la pancreas, care i-a provocat şi alte afecţiuni”, a dezvăluit Florin Condurăţeanu, în pentru România TV.În...

Preluat de la EVZ