„Templul Satanic” a depus în 2015 o plângere în justiție față de legea care obliga orice femeie care dorea să avorteze să facă înainte o ecografie în care să își vadă fătul și să-i asculte bătăile inimii.

Plângerea a fost făcută după ce o membră a sectei sataniste a fost nevoită să conducă mașina timp de câteva ore până la singura clinică de avorturi din Missouri și apoi să aștepte 72 de ore pentru a i se face o ecografie.

Femeia și avocații săi s-au plâns în justiție că obligativitatea ecografiei îi violează drepturile religioase (!) de satanistă, deoarece Templul Satanic consideră că autonomia asupra propriului trup este unul dintre principiile sale de căpătăi.

(Să constatăm ca o paranteză că lozinca „My Body, My Choice” – „Trupul meu, alegerea mea” cu care femeile manifestează în toată lumea pentru liberalizarea avortuilor este de cea mai pură extracție satanistă!)

Săptămâna trecută, reprezentantul statului Missouri a anunțat că de acum încolo o femeie care dorește să facă avort trbuie doar întrebată dacă dorește aă audă cum bate inima fătului, fără ca acest lucru să mai fie obligatoriu.

Secta „Templul Satanic” a fost înființată legal în 2012 de Malcolm Jarry și Lucien Greavea, își are sediul central în Salem, Massachussetts și utilizează imagistica satanistă pentru a promova principii precum egalitarismul, justiția socială, separarea bisericii de stat etc.

Statuie a Templului Satanic din Detroit

Tag-uri:
satanic, templu, avort, secta

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/satanist.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/satanist-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
„Templul Satanic” a depus în 2015 o plângere în justiție față de legea care obliga orice femeie care dorea să avorteze să facă înainte o ecografie în care să își vadă fătul și să-i asculte bătăile inimii.Plângerea a fost făcută după ce o membră a sectei sataniste a fost...

Preluat de la EVZ