După investirea noului Guvern, mai multe zvonuri apărute în media ar fi dezvăluit că atât Liviu dragnea cât și Călin Popescu Tăriceanu au fost chemați de către Klaus Iohannis la Cotroceni.

“Eu nu am participat la discuţia dintre Dragnea şi Iohannis. Nu sunt în nicio relaţie cu preşedintele. Nu avem probleme personale de discutat. Nu am ce discuta cu preşedintele. Întrebaţi-l pe Liviu Dragnea ce a discutat cu Klaus Iohannis”, a spus Tăriceanu la România TV.

Șeful ALDE a precizat că este convins de faptul că alegerile prezidențiale din 2014 au fost „măsluite” de statul paralel. În acest context, Tăriceanu speră ca alegerile din 2019 să fie cu adevărat libere.

“Şi alegerile din 2014 au fost distorsionate. Sper ca în 2019 sistemul să nu se mai bage, dar sistemul nu doarme”, a subliniat Tăriceanu.

Tag-uri:
tariceanu, iohannis, cotroceni, discutii, guvern, statul paralel

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1848.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1848-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
După investirea noului Guvern, mai multe zvonuri apărute în media ar fi dezvăluit că atât Liviu dragnea cât și Călin Popescu Tăriceanu au fost chemați de către Klaus Iohannis la Cotroceni.'Eu nu am participat la discuţia dintre Dragnea şi Iohannis. Nu sunt în nicio relaţie cu preşedintele. Nu avem...

Preluat de la EVZ