Incidentul ciudat a fost acompaniat de zgomote puternice, oamenii crezând că sunt atacați cu bombe.

Localnicii din localitatea Larancahuani, din regiunea Puno, Peru, sunt terifiați, după ce s-au trezit că pe câmpurile din apropierea satului au căzut și s-au dezintegrat trei bile imense de metal.

Incidentul s-a petrecut în ziua de 27 ianuarie. Oamenii se tem că ar fi vorba de un impact iminent al unui meteorit sau de o eventuală invazie extraterestră.

Pe de altă parte, forțele aeriene peruane susțin că, cel mai probabil, este vorba de rămășițele rachetei SL-23, după reintrarea acesteia în atmosferă, în urma unui test lansat pe 26 ianuarie din cosmodromul rusesc Baikonur.

Tag-uri:
sfere, obiecte rotunde, peru, localnici, meteorit

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/sfere-misterioase-au-cazut-din-cer1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/sfere-misterioase-au-cazut-din-cer1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Incidentul ciudat a fost acompaniat de zgomote puternice, oamenii crezând că sunt atacați cu bombe.Localnicii din localitatea Larancahuani, din regiunea Puno, Peru, sunt terifiați, după ce s-au trezit că pe câmpurile din apropierea satului au căzut și s-au dezintegrat trei bile imense de metal.Incidentul s-a petrecut în ziua de...

Preluat de la EVZ