Guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, a declarat că a cerut poliţiei statale (Texas Rangers) să investigheze acuzaţiile formulate de numeroase gimnaste, că au fost abuzate sexual de medicul lotului SUA, Lawrence G. Nassar, care le-a tratat pe sportive şi la ferma soţilor Karolyi, reatează news.ro.

“Declaraţiile publice făcute de sportivele care au fost pregătite la ferma Karolyi sunt foarte îngrijorătoare. Aceste sportive, dar şi statul Texas, merită să ştie că nicio piatră nu a rămas neîntoarsă pentru a ne asigura că acuzaţiile sunt întru totul verificate, iar făptaşii şi cei care au contribuit la aceste abateri sunt aduşi în justiţie”, a declarat Abbot.

Gurvernatorul a precizat că, deoarece activităţile penale ar fi putut implica mai multe jurisdicţii, “este esenţial ca Texas Rangers să lucreze cu Biroul şerifului din Walker County pentru a investiga în mod cuprinzător orice posibil comportament criminal”.

Tag-uri:
sua, trump, nassar, lot gimnastica, lot national, texas, scandal, agresiune sexuala

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1793.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1793-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, a declarat că a cerut poliţiei statale (Texas Rangers) să investigheze acuzaţiile formulate de numeroase gimnaste, că au fost abuzate sexual de medicul lotului SUA, Lawrence G. Nassar, care le-a tratat pe sportive şi la ferma soţilor Karolyi, reatează news.ro.“Declaraţiile publice făcute de sportivele...

Preluat de la EVZ