Jurnaliştii sunt membri ai Consiliului Prezidenţial pentru Drepturile Omului şi erau oaspeţi ai Komsomolskaya Pravda pentru a discuta tema: ”Stalinismul este o boală care trebuie tratată?”.
Showul a fost în parte inspirat de recenta hotărâre a ministerului Culturii de a interzice filmul ”The Death of Stalin”, tradus în multe ţări altfel ”A murit Stalin, se naşte altul”.

Către sfârşitul transmisiei, Sevcenko l-a acuzat pe Svanidze că ”scuipă pe mormintele celor căzuţi la porţile Moscovei” în timpul celui de Al Doilea Război Mondial.
Svanidze i-a răspuns numindu-l pe Sevcenko ”bastard”, apoi s-a ridicat în picioare şi a început bătaia. Mai tânăr şi mult mai robust, Sevcenko l-a trimis la podea pe Svanidze, relatează publicaţia Meduza. Cei doi jurnalişti şi-au cerut ulterior scuze ascultătorilor pentru comportamentul avut în timpul transmisiei.

Tag-uri:
Pumni, jurnalişti, Stalin, Moscova, Rusia

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1844.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1844-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Jurnaliştii sunt membri ai Consiliului Prezidenţial pentru Drepturile Omului şi erau oaspeţi ai Komsomolskaya Pravda pentru a discuta tema: ''Stalinismul este o boală care trebuie tratată?''. Showul a fost în parte inspirat de recenta hotărâre a ministerului Culturii de a interzice filmul ''The Death of Stalin'', tradus în multe ţări...

Preluat de la EVZ