Zaim Khalis Kosnan, un șomer în vârstă de 35 de ani din Malaezia, a fost găsit mort, după ce un piton imens l-a strangulat. Victima era pe motocicletă și ținea șarpele de cap, folosindu-se de o seceră, spun autoritățile, citate de Daily Mail.

Bărbatul ar fi descoperit un piton lung de 3.65 metri în drumul lui spre casă, duminică dimineața. După ce și-a luat de acasă motocicleta, mănușile și o seceră, s-a întors că captureze animalul, spunându-i surorii sale că intenționează să îl vândă.

Trupul său a fost descoperit în dimineața următoare de trecători, care au alertat forțele de ordine. Pompierii, ajunși la o oră după apelul de urgență, au primit ordine de a omorî șarpele, pentru a-l elibera pe Kosnan, conform șefului poliției din zonă.

Primele investigații sugerează că șarpele a început să îl strângă în timp ce era pe motocicletă și l-a făcut pe bărbat să cadă pe marginea drumului, după care animalul l-a prins complet în strânsoare.

Pentru a obține toate detaliile, va avea loc o examinare post-mortem la un spital din apropiere, dar anchetatorii sunt de părere că procedura va confirma ipoteza asfixierii.

Tag-uri:
piton, Malaezia, victima, asfixiere, sarpe

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1802.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1802-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Zaim Khalis Kosnan, un șomer în vârstă de 35 de ani din Malaezia, a fost găsit mort, după ce un piton imens l-a strangulat. Victima era pe motocicletă și ținea șarpele de cap, folosindu-se de o seceră, spun autoritățile, citate de Daily Mail.Bărbatul ar fi descoperit un piton lung de...

Preluat de la EVZ