Un polițist din Olt s-a împușcat în cap, iar tânăra s-a rănit în mijlocul altercației. Incidentul s-a petrecut în Slatina, iar prietena acestuia a fost și ea împușcată în mână, în încercarea de a-l opri. Aceasta este prima versiune.

Poliția Română susține, în cadrul unui comunicat, o situație total diferită. “În cursul acestei nopții, în jurul orei 00.54, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel unic de urgență SNUAU 112, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparținea legal prietenului ei, ofițer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului. Imediat o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală. În cauză se continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, reprezentanții instituției precizând că arma era personală și nu cea de la muncă.

Poliția Română se află pe o pantă descendentă a credibilității după ce scandalurile au cuprins instituția. Cel mai cunoscut caz a fost cel al polițistului pedofil din București, acesta fiind chiar protejat de colegi și o parte a superiorilor. Însă o contabilizare a problemelor cu care se confruntă instituția pare să reprezinte o muncă sisifică.

Tag-uri:
politia, romana, tragedie, politist, slatina, olt

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1778.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1778-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Un polițist din Olt s-a împușcat în cap, iar tânăra s-a rănit în mijlocul altercației. Incidentul s-a petrecut în Slatina, iar prietena acestuia a fost și ea împușcată în mână, în încercarea de a-l opri. Aceasta este prima versiune.Poliția Română susține, în cadrul unui comunicat, o situație total diferită....

Preluat de la EVZ