Autoritățile din Marea Britanie au deschis o amplă anchetă după ce nouă români au fost găsiți astăzi în localitatea Plymstock ținuți în condiții greu de imaginat.

Întreaga operațiune a fost declanșată de mai mulți localnici au sesizat autoritățile cu privire la existența unor persoane care se aflau încuiate într-o locuință. Imediat la fața locului au fost detașate mai multe echipaje ale forțelor de ordine, care i-au găsit pe cei nouă români dormind în condiții inumane.

Imediat a fost deschisă o anchetă în urma căruia urmează să se stabilească dacă cei nouă conaționali sunt victime ale sclaviei moderne sau ale traficului de persoane. De asemenea, în baza declarațiilor oferite de aceștia, urmează să se stabilească și un cerc de suspecți, dar și modul cum au reușit să ajungă până în Marea Britanie.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/noua-romani-tinuti-ca-sclavi-in-marea-britanie-46532.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/noua-romani-tinuti-ca-sclavi-in-marea-britanie-46532-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv